Verksted

Verksted

Gundersen & Løken har eget verksted med to teknikere som er på jobb i hele butikkens åpningstid. Dette vil si at vi sliper alle brilleglassene våre selv, og har mulighet til å justere og tilpasse brillene slik at de passer kundene best mulig og sitter som de skal. Leveringstiden på briller er derfor veldig kort, og i noen tilfeller kan vi tilby briller på timen.

Verkstedet har også mulighet til å utføre ulike reparasjoner og ofte tilby nødløsninger hvis uhellet har vært ute.

Slipetime

Noen ganger ønsker kunden å beholde innfatningen hvis den tåler et glasskifte. Da bestiller vi nye glass til innfatningen. Da glassene kommer til verkstedet får kunden beskjed om å ta kontakt med oss slik at vi får satt opp en slipetime. Under timen leverer kunden brillen inn til verkstedet, etter en halvtime til en time er brillen med de nye glassene klar til bruk.

Brille på dagen

På verkstedet har vi et lager med enstyrkeglass fra +6.00 til -6.00. Disse glassene kan vi slipe inn i en innfatning fra vårt sortiment eller en innfatning du har fra tidligere. Vi har også noen glass som korrigerer skjeve hornhinner. Hvis det er behov for en brille på dagen er det viktig at du ringer oss før du kommer til butikken slik at vi får bekreftet at korreksjonen er på lager og at vi har en ledig slipetime.


Timebestilling

Bestill synsprøve

Vennligst velg ønsket dato og tidspunkt

Send forespørsel

Kontakt


22 20 11 49

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Adresse


C.J. Hambros Plass 2B
0164 Oslo

Åpningstider


Man - Fre 08:00 - 18:00
Lørdag 10:00 - 16:00