Skip to main content
Keratokonus

Keratokonus

Våre optikere har god erfaring i å ta synsundersøkelse og bestille kontaktlinser og briller til de som har keratokonus.

Når man har fått diagnosen keratokonus av en øyelege kan man ha krav på støtte til kontaktlinser av NAV. Noen kan bruke vanlige kontaktlinser mens andre må bruke spesiallinser. Vi har utstyr slik at alle type kontaktlinser blir skreddersydd til øynene, og kan hjelpe til med søknaden til NAV.

Gundersen & Løken Optikk AS samarbeider med Pro Cornea, Multilens, Starlens, Expert Optik, Con-Lens og Vision Care som produserer spesiallinser til pasienter med keratokonus. 

Husk å informere om at du har keratokonus når du bestiller time og ta med papirene fra øyelege når du kommer til synsundersøkelse.

Hybride kontaktlinser

Vi kan tilpasse hybride kontaktlinser til pasienter med keratokonus og andre irregulære hornhinner. Fra SynergEyes via Con-Lens bruker vi bl.a. linsen UltraHealth.

Linsen kombinerer fordelene fra harde og myke kontaktlinser; den er myk i periferien, hvilket bidrar til at den sitter godt på øyet og gir god komfort, mens dens formstabile senter gir klart syn. Linsene er like store som ordinære myke kontaktlinser, og er derfor forholdsvis lette å håndtere.

Vi kan også tilpasse UltraHealth FC som er spesialdesignet for linsebrukere som har tatt synskorrigerende operasjoner.


Bestill synsprøve

Navn *
Telefon *
+47
Search
  E-post *
  Fødselsdato *
  Ønsket dato *
  Ønsket tidsrom
  Noe annet vi bør vite?
  Ønsker timebekreftelse på*
  E-post
  SMS
  Vil du få SMS om tilbud og kampanjer?
  Ja takk!