Briller

Briller

Brilleinnfatninger finnes i alle mulige størrelser, fasonger, materialer og farger, slik at alle kan finne en brille som er både brukervennlig og kledelig. Alle våre ansatte er behjelpelige med å finne noe som passer godt. Vi har stort utvalg av brillemerker og modeller, og får inn nyheter som følger moter og trender kontinuerlig gjennom årets sesonger.

Brilleglassene kommer også i flere ulike variasjoner hva angår tykkelse, vekt, bruksområde og overflatebehandling. Våre optikere er behjelpelige med å anbefale gode løsninger til dine individuelle behov og brytningsfeil. Glassene skreddersys mest mulig til deg og innfatningen, og vi kan også bruke verktøyet VisiOffice, som måler og tar hensyn til hvordan kundene bruker øynene i brillen for å tilpasse progressive glass på best mulig måte.

Våre hovedleverandører av glass er Essilor, MultiOptikk og Rodenstock. Dette gir oss bred tilgang på kvalitetsglass til alle situasjoner. Leveringstiden på briller avhenger av leveringstiden på glass. Vi har vårt eget brilleverksted i butikken hvor glassene slipes forløpende. Dette gjør at vi ofte kan få brillene klare veldig raskt. 


Bestill synsprøve

Vennligst velg ønsket dato og tidspunkt

Send forespørsel

Kontakt


22 20 11 49

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Adresse


C.J. Hambros plass 2b
0164 Oslo

Åpningstider


Man - fre   8 - 18
Lørdag      10 - 16