Briller

Briller

Brilleinnfatninger finnes i alle mulige størrelser, fasonger, materialer og farger, slik at alle kan finne en brille som er både brukervennlig og kledelig, og alle våre ansatte er behjelpelige med å finne noe som passer godt. Vi har ett stort utvalg av brillemerker og modeller, og får inn nyheter som følger moter og trender kontinuerlig gjennom årets sesonger.

Brilleglassene kommer også i flere ulike variasjoner hva angår tykkelse, vekt, bruksområde og overflatebehandling, hvorpå optikeren er behjelpelig med å anbefale gode løsninger til kundens individuelle behov og brytningsfeil. Glassene skreddersys mest mulig til kunden og innfatningen, og vi kan også bruke verktøyet VisiOffice, som måler og tar hensyn til hvordan kundene bruker øyene i brillen for å tilpasse progressive glass på best mulig måte.

Gundersen & Løken Optikks hovedleverandører av glass er Essilor, MultiOptikk og Rodenstock. Dette gir oss bred tilgang på kvalitetsglass til alle situasjoner. Leveringstiden på briller avhenger av leveringstiden på glass, da vi har vårt eget brilleverksted i butikken hvor glassene slipes forløpende. Dette gjør at vi ofte kan få brillene klare veldig raskt.

Briller på timen

På lageret vårt har vi enstyrkeglass uten astigmatisme fra +6,00 til -6,00. Hvis du trenger en brille på dagen kan de slipes inn i en av våre innfatninger.


Timebestilling

Bestill synsprøve

Under kan du bestille synsprøve hos oss

Send forespørsel

Kontakt


22 20 11 49

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Adresse


C.J. Hambros Plass 2B
0164 Oslo

Åpningstider


Man - Fre 08:00 - 18:00
Lørdag 10:00 - 16:00