Databriller

Databriller

En stor del av arbeidstakerne i dagens samfunn tilbringer store deler av dagen foran dataskjermen. Dette byr på flere ulike utfordringer, hvorpå synet er en av disse. Spesielt etter man begynner å utvikle alderslangsynthet får mange problemer i løpet av arbeidsdagen, da man anstrenger seg unødig for å se skjermen tydelig.

Andre opplever også at de ubevisst flytter seg nærmere skjermen for å se tydelig, får oftere hodepine på jobb, har problemer med nakken eller sliter med såre og irriterte øyne. I disse tilfellene kan det være behov for en databrille.

En databrille er en brilleløsning som er tilpasset arbeidstakerens jobbsituasjon og avstand til skjerm, for å muliggjøre arbeidsoppgaver eller gjøre disse enklere å utføre. Arbeidsgiver plikter å dekke en databrille hvis arbeidstakeren tilbringer store deler av arbeidsdagen foran skjerm og har styrkemessige behov for korreksjon, dette behovet avdekkes under en synsprøve.

Brilleløsningene tilpasses arbeidstakerens behov og arbeidsavstander best mulig, databrillene tilpasses ofte som en enstyrke eller dataprogressive glassløsning.


Timebestilling

Bestill synsprøve

Vennligst velg ønsket dato og tidspunkt

Send forespørsel

Kontakt


22 20 11 49

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Adresse


C.J. Hambros Plass 2B
0164 Oslo

Åpningstider


Man - Fre 08:00 - 18:00
Lørdag 10:00 - 16:00