Databriller

Databriller

Flere arbeidstakere i dagens samfunn tilbringer store deler av dagen foran dataskjermen. Dette byr på ulike synsutfordringer. Spesielt etter man begynner å utvikle alderslangsynthet får mange problemer i løpet av arbeidsdagen, da man anstrenger seg unødig for å se skjermen tydelig.

Andre opplever også at de ubevisst flytter seg nærmere skjermen for å se tydelig, får oftere hodepine på jobb, har problemer med nakken eller sliter med såre og irriterte øyne. I disse tilfellene kan det være behov for en databrille.

En databrille er en brilleløsning som er tilpasset arbeidstakerens jobbsituasjon og avstand til skjerm, for å muliggjøre arbeidsoppgaver eller gjøre disse enklere å utføre. Arbeidsgiver plikter å dekke en databrille hvis arbeidstakeren tilbringer store deler av arbeidsdagen foran skjerm og har behov for egen korreksjon til dette. Behovet avdekkes under en synsundersøkelse.

Brilleløsningene tilpasses arbeidstakerens behov og arbeidsavstander best mulig, ofte som en enstyrket eller dataprogressiv glassløsning.


Bestill synsprøve

Velg ønsket dato og tidspunkt

Send forespørsel

Kontakt


22 20 11 49

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Åpningstider


Man - fre   8 - 18
Lørdag      10 - 16

Sikkerhet