Solbriller

Solbriller

Det er viktig å beskytte øynene mot farlige stråler fra sola, i tillegg til at mange kan oppleve sterkt sollys som plagsomt. Flere solbriller har nå også ulike egenskaper som gjør at de fremhever kontraster og gjør det lettere å se i ulike situasjoner.

Vi har et stort utvalg av solbriller til barn og voksne tilpasset ulike behov og aktiviteter. Alle våre solbriller er CE-godkjente og har UV-filter. Vi selger også polariserte solbriller, hvor glassene filtrerer reflekser som kommer fra vannrette flater, som bakke, sjø og snø.

Til voksne selger vi solbriller fra Maui Jim, Oakley, Ray-Ban, Oliver Peoples. Disse kan også fås med styrke, både enstyrke og progressive. Vi har også solbriller fra Izipizi, med og uten lesestyrke. 

Solbriller til barn kommer også i mange farger og fasonger, med og uten styrke.

Utvid brillegarderoben før sommeren

Ved kjøp av en avstandsbrille, lesebrille, progressiv brille eller databrille får du 20% rabatt på solbriller med styrke. Tilbudet kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.

Bestill synsprøve

Velg ønsket dato og tidspunkt

Send forespørsel

Kontakt


22 20 11 49

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Åpningstider


Man - fre   8 - 18
Lørdag      10 - 16

Sikkerhet